Καλέστε μας στο: 211 31 12 111
Αρχική / Συμβουλές / Μάρσιπος: Ο Απόλυτος Οδηγός για Γονείς

Μάρσιπος: Ο Απόλυτος Οδηγός για Γονείς

See all advice
Μάρσιπος: Ο Απόλυτος Οδηγός για Γονείς

Καλώς ήρθατε στο blog της Kidscom.gr! Σήμερα θα εστιάσουμε σε ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε γονέα: τον μάρσιπο. Ανακαλύψτε γιατί είναι τόσο σημαντικός, πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο και ποια είναι τα οφέλη για εσάς και το μωρό σας.

Τι είναι ο Μάρσιπος;

Ο μάρσιπος είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να μεταφέρετε το μωρό σας κοντά στο σώμα σας, κρατώντας τα χέρια σας ελεύθερα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μάρσιπων, από απλές υφασμάτινες λωρίδες μέχρι πιο περίπλοκα συστήματα με ιμάντες και κουμπώματα.

Οφέλη του Μάρσιπου

1. Ελευθερία Κινήσεων: Με τον μάρσιπο, μπορείτε να κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε το μωρό στα χέρια σας. Είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε κάνετε βόλτα, ο μάρσιπος σας δίνει την ελευθερία να κινηθείτε άνετα.

2. Δέσιμο με το Μωρό: Η σωματική επαφή με το μωρό σας ενισχύει το δέσιμο και την αίσθηση ασφάλειας. Το μωρό αισθάνεται την καρδιά σας και τη θερμότητά σας, κάτι που το ηρεμεί και το κάνει να νιώθει ασφαλές.

3. Ευκολία στη Μετακίνηση: Ο μάρσιπος είναι ιδανικός για μετακινήσεις σε πολυσύχναστα μέρη όπου ένα καροτσάκι μπορεί να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί. Επίσης, είναι πολύ πιο εύκολο να μετακινήστε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

4. Ανακούφιση από Πόνους: Οι σύγχρονοι μάρσιποι είναι σχεδιασμένοι για να κατανέμουν το βάρος ομοιόμορφα στους ώμους και την πλάτη σας, μειώνοντας τους πόνους και την καταπόνηση.

5. Υποστήριξη Θηλασμού: Ο μάρσιπος μπορεί να διευκολύνει τον θηλασμό, καθώς μπορείτε να θηλάσετε το μωρό σας διακριτικά και άνετα ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Πώς να Επιλέξετε τον Κατάλληλο Μάρσιπο

1. Ηλικία και Βάρος του Μωρού: Βεβαιωθείτε ότι ο μάρσιπος που επιλέγετε είναι κατάλληλος για την ηλικία και το βάρος του μωρού σας. Κάποιοι μάρσιποι είναι κατάλληλοι για νεογέννητα, ενώ άλλοι είναι καλύτεροι για μεγαλύτερα μωρά.

2. Άνεση: Δοκιμάστε τον μάρσιπο πριν τον αγοράσετε. Πρέπει να είναι άνετος τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Ελέγξτε τους ιμάντες και τα κουμπώματα για να βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλούν ερεθισμούς.

3. Ευκολία Χρήσης: Επιλέξτε έναν μάρσιπο που μπορείτε να φορέσετε και να αφαιρέσετε εύκολα. Οι μάρσιποι με απλά συστήματα κουμπωμάτων είναι συνήθως πιο εύκολοι στη χρήση.

4. Υλικά: Βεβαιωθείτε ότι ο μάρσιπος είναι κατασκευασμένος από υλικά φιλικά προς το δέρμα και αναπνεύσιμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για να μην υπερθερμαίνεται το μωρό σας.

Συμβουλές για Ασφαλή Χρήση του Μάρσιπου

1. Σωστή Τοποθέτηση: Βεβαιωθείτε ότι το μωρό είναι σωστά τοποθετημένο στον μάρσιπο, με το κεφάλι του να υποστηρίζεται και την πλάτη του να είναι σε φυσική θέση.

2. Τακτικός Έλεγχος: Ελέγχετε τακτικά τον μάρσιπο για φθορές και βεβαιωθείτε ότι οι ιμάντες και τα κουμπώματα είναι ασφαλή.

3. Μην Υπερφορτώνετε: Μην προσπαθείτε να μεταφέρετε το μωρό σας για μεγάλες περιόδους χωρίς διαλείμματα. Δώστε στον εαυτό σας και το μωρό σας χρόνο για ξεκούραση.

Εκμεταλλευτείτε τις Προσφορές μας!

Στο Kidscom.gr, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από μάρσιπους σε απίστευτες τιμές. Μην χάσετε τις Flash Sales μας και αποκτήστε τον ιδανικό μάρσιπο για εσάς και το μωρό σας σε μοναδική τιμή. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας σήμερα και κάντε τις αγορές σας!

Σχετικά προϊόντα

Μάρσιπος Nino confetti grey
44,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 74,99 €
Μάρσιπος Nino confetti denim
44,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 74,99 €
Μάρσιπος Venture 2 σε 1 Bubblegum Charcoal
Bazaar
39,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 79,99 €
Μάρσιπος Venture 2 σε 1 Mint Charcoal
Bazaar
39,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 79,99 €
Μάρσιπος Joie Savvy Black Pepper
104,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 149,99 €
Μάρσιπος  MILO nature vibes green
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ KIDSCOM
59,99 €
Προτεινόμενη τιμή: 74,99 €
Μάρσιπος Αdoree Mei Tai γκρι
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ KIDSCOM
69,94 €
Προτεινόμενη τιμή: 79,99 €
Newsletter

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας